Köp Löpband på GymAuktioner Sport & Träningsutrustning Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner

Köp Löpband på GymAuktioner som är i hög gymkvalitet & Träningsredskap som inte passar för alla, utan är utvalda av mig, Martin ”MaXimus” som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym. 

Köp Löpband på GymAuktioner Sport & Träningsutrustning 

Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner. 

På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare. 

Med Löpband i kommersiell kvalitet menar vi att de är i så bra kvaliet och driftsäkra att man kan ta betalt av folk för att träna på dem. 

Hos oss kan du göra din egen ”Löpband bäst i test” 

Nyheter om att Köpa Löpband från GymAuktioner

Här hittar du senaste nytt från GymAuktioner och vad som händer på begagnatmarknaden för gym- och träningsutrustning.

Våra senaste artiklarna med Löpband i hög gymkvalitet finns här 

Löpband – Köp Online – GymPartner
Våra Löpband utan motor – GymPartner
Löpband Technogym Gymkvalitet – GymPartner
Löpband 954i Precor | GymPartner
Löpband Startrac PRO | GymPartner
Löpband Life Fitness 95T med TV i Toppskick – GymPartner
Rusta – GymPartner
Löpband LCX 425T CYBEX – GymPartner
Black Week Erbjudande 23-27 November – GymPartner

Köp Begagnade Löpband med garanti

Med Löpband i kommersiell kvalitet menar vi att de är i så bra kvalitet och driftsäkra att man kan ta betalt av folk för att träna på dem.

Vi säljer Löpband i högsta gymkvalitet och ofta i nyskick. Godkänt av servicetekniker. Vi har valt att endast sälja Löpband från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Technogym, GrandMaster och Startrac.

Alla våra Löpband klarar personer med kroppsvikt över 160 kg och passar dig som är både nybörjare eller elitidrottare.

Köp Löpband på GymAuktioner som är i hög gymkvalitet & Träningsredskap som inte passar för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym.
Köp Löpband på GymAuktioner Sport & Träningsutrustning
Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 100-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner. På sista tiden har det blivit många Löpband i kommersiell kvalitet sålda till Bostadsrättsföreningar och kvalitetsmedvetna Villaägare. 

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *