modernt och ljust gym

Gym & Cardio är ett modernt och ljust gym i hjärtat av Hallsberg. Anläggningen grundades för fyra år sedan och har sedan dess växt så att det knakar.

Där finns allt det senaste inom träningen och passar såväl nybörjaren som den mest erfarna.

GYM

  • Alternativ under 500 kr månad
  • Fria vikter
  • Friskvårdscheckar
  • Gruppträning
  • Kostrådgivning
  • Massage
  • Personlig tränare
  • Rehabilitering
  • Spinning

Gym & Cardio är ett modernt och ljust gym i hjärtat av Hallsberg

– Vi strävar efter att vara ett inbjudande och familjärt gym. Inte bara hur vi som personal är gentemot våra besökare, men vi vill också skapa en god stämning kunderna sinsemellan, säger Oscar Palm ordförande för gymmet.

Fria vikter, spinning, rehab och gruppträning är bara några av de alla träningsmöjligheter som finns på anläggningen. All utrustning kommer från GymPartner Träningsutrustning

Lägg där till ett gäng kunniga personliga tränare och kostrådgivare som mer än gärna hjälper till att skräddarsy ett schema efter din passform.

För två år sedan slog man upp dörrarna till en ny lokal i Kumla, och anläggningarna fortsätter att växa. Trots det ser man till att fortfarande hålla hårt om de värderingar som företaget grundas på.

– Vi är verkligen ett gym för alla. Vi tror att alla kan träna så sitt eget sätt, så länge man själv vill. Vår äldsta PT fyller snart 80 år och våra besökare är allt från pensionärer ner till 13-åringar som tränar med sina föräldrar. Du behöver inte vara någon elitidrottare för att passa in här, det finns någonting för alla.

Forma vill se folk ta nästa steg i sin träning och har format anläggningen efter det. Det finns cirkelträning för nybörjare, men också goda möjligheter att gå vidare från det sen genom andra träningsformer.

Personliga tränare och kostrådgivare hjälper dig att såväl träna som äta rätt för att uppnå dina mål. I anslutning till gymmet finns även en butik där såväl kosttillskott som träningsredskap kan inhandlas. Gymmet håller även öppet året runt och kronan på verket är de mycket uppskattade gruppträningarna.

– Tro det eller ej, men julafton har faktiskt blivit en av våra mer hektiska dagar.

Vi har försökt göra en grej av att julträna och det brukar locka mycket folk. Gruppträningarna då är ofta uppbokade och det bjuder på mycket glädje, avslutar han.

Bekvämligheter

Kostrådgivare och personliga tränare hjälper dig att lägga upp ett schema som passar just dig. Efter ett tungt träningspass finns det även goda möjligheter till att koppla av i bastun eller med en massage!

Priser

En gång: 100 kr
Klippkort: 10 ggr 700 kr
En månad: 399 kr
Ett år: 3228 kr

Musclezone i Malmö

Gym & Cardio på Sporthälsa

BYGG DITT HEMMAGYM MED RABATT HOS GYMPARTNER

FYNDA FÖRSTKLASSIG GYMUTRUSTNING MED GYMAUKTIONER

av Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *